Önskar du sälja din bil men har varken tid eller ork att sköta annonsering, fotografering och prisdiskussion med privatpersoner eller företag?

Då kan vi hjälpa dig!

Vare sig du är ute efter att sälja din bil, byta din bil eller inhandla en ny bil så kan vi hjälpa dig. Vårt mål är att du som kund ska uppleva en trygghet i försäljning av din bil eller inköp av en ny bil.

Du kanske upplever att din gamla bil inte längre uppfyller den funktion som behövs för att få din vardag att gå ihop och anser att det är läge att sälja den. Då kommer du även behöva en nyare bil som kan uppfylla dessa krav. Att sälja bilen själv innebär oftast att du måste lägga ner mycket tid och arbete på försäljningen. Du ska annonsera ut den gamla bilen och ta emot samtal med frågor och prutningar om bilen. Sedan kommer okända spekulanter som ska provköra bilen osv. Allt detta kan du slippa om du kommer med din gamla bil till oss på Sigtuna Motor. Vi sköter allt!

Vi har som mål att både köpare och säljare av bilar ska uppleva en trygghet. För att vår verksamhet ska kunna erbjuda er kunder så många bilar som möjligt till bra pris är det önskvärt att ni har en bil som inbyte och erhåller på så sätt även rabatt vid köp av ny bil. Vi försöker alltid att ha bra bilar med konkurenskraftiga priser i vårt bilstall. Att ha en bil som inbyte vid köp av en ny bil är en form av affär som är fördelaktigt för både köpare och säljare.
En del anser att de kommer få mindre betalt för sin begagnade bil om de går till en bilhandlare men det behöver inte vara så. Du slipper marknadsföra bilen själv och spar tid på kontakter med olika intresserade köpare som troligen försöker pruta på priset. Vi som bilhandlare har mer tid och större möjlighet att nå ut till en större målgrupp.

Vid överrenskommelse vid en bilaffär så sker betalningen via direkt betalning. Ni får med er ett inköpsavtal på plats och ägarbytet görs omgående. Om bilen fortfarande har lån kvar så löser vi det med finansbolagen. Vi kan hjälpa er med allt!

Kostnadsfri värdering av din bil

Fyll i formuläret så återkommer vi med en kostnadsfri värdering och ett priserbjudande. Vi svarar inom 24h!
Dina uppgifter
Uppgifter om fordonet
Ladda upp bilder på fordonet (max 10st).

Följande kriterier bör vara uppfyllda innan du skickar din ansökan: